MESS – kookworkshops, private dining of verrassende catering op locatie

MESS - Over MessMESS - Over MessMESS - Over MessMESS - Over MessMESS - Over MessMESS - Over Mess

Over Mess

X

De culinaire werkplaats

Wie onze kookstudio binnenstapt, begrijpt direct waar Mess voor staat: culinaire innovatie in een open sfeer. Ons team laat haar gasten graag meegenieten in onze voortdurende zoektocht naar culinaire perfectie. Door de inspirerende omgeving, flexibele inrichting en centrale ligging in Rotterdam is de werkplaats bovendien de perfecte plek voor allerlei bijzondere en verrassende ontmoetingen. De ideale locatie voor een borrel, bedrijfsuitje, kookworkshop, private dining, walking dinner of receptie.

De Modernistische keuken

De keuken is een laboratorium! Niet traditie, maar technische kennis staat steeds vaker aan de basis van spannende en nieuwe gerechten. Chefs als Heston Blumenthal (The Fat Duck, Londen) en Ferran Adria (El Bulli, Roses) en onderzoekers als Harrold McGee (On food and Cooking) en Nathan Myhrvold (the modernist cuisine) hebben met hun vooruitstrevende visie de gastronomische keuken ingrijpend veranderd. Het zogenaamde moleculaire of moderne koken verrijkt de culinaire wereld met nieuwe technieken en bereidingen, maar vooral met innovatieve en heerlijke gerechten.

Neem contact op!

MESS op Facebook