MESS – kookworkshops, private dining of verrassende catering op locatie

MESS - WorkshopsMESS - WorkshopsMESS - WorkshopsMESS - WorkshopsMESS - WorkshopsMESS - WorkshopsMESS - WorkshopsMESS - WorkshopsMESS - WorkshopsMESS - Workshops

Workshops

X

Culinaire kookworkshops moluculair koken

Tijdens een culinaire kookworkshop in onze kookstudio in hartje centrum Rotterdam bent u een avond lang chef in de hypermoderne open keuken. U werkt in kleine groepen onder begeleiding van de chefs van Mess aan een complex menu. Tijdens de workshop passeren vier gangen en vele verrassende bereidingen de revue.

IJs maken met vloeibaar stikstof, precisiegaren onder vacuüm in een waterbad (Sous Vide) of geleren met E418. In de Werkplaats gaat u zelf aan de slag met de nieuwste technieken en apparatuur uit de keukens van de mondiale toprestaurants. Tijdens de kookworkshop zult merken dat ook u met de modernste technieken zoals moluculair koken aan de slag kunt.

Uiteraard gaan we tijdens elke kookworkshop gezamenlijk aan tafel om de resultaten te proeven. De recepten krijgt u na afloop mee naar huis.

Een workshop bij Mess is een intensieve en dynamische culinaire ervaring, een uniek moment om te netwerken én een gezellige avond met vrienden of collega's. Ideaal voor teambuilding, als bedrijfsuitje, dagje uit, groepsuitje, een vrijgezellenfeest of voor een avond met een kookclub of vriendengroep.

Culinaire Kookworkshops

(prijzen incl. BTW)

Modern — €75 pp (vanaf 12 personen)
Een avond lang als chef aan de slag in een moderne keuken met de nieuwste apparatuur en technieken. Minimaal vier gangen, bereid met de beste seizoensproducten

Modern Culinair — € 95 pp (vanaf 10 personen)
Als de workshop modern maar met meer diepgang en focus op smaakcombinaties en presentatie

Exclusief Culinair — € 135 pp (vanaf 8 personen)
Gastronomische workshop met intensieve begeleiding en gebruik van zeer luxe producten

Drankenarrangement — € 24,50 pp (wijn, bier, fris, water, koffie en thee)
Arrangement bijpassende wijnen mogelijk in overleg

MESS op Facebook